-->

nedelja, 18. april 2010

Formaraton

Zdravko se je tudi letos udeležil Formaratona. Formaraton je tek, ki ga organizira Jure Košir s svojo ekipo. Sredstva, zbrana s štartnino, gredo v dobrodelni namen. Lani za rdeče noske, letos za društvo Sožitje - sekcija z Downovim sindromom. Tek poteka v Tivoliju in se teče v krogih, dolgih približno 2 km.
Že lani je ekipa Tekaški forum - ultra, v kateri je kot član tekmoval Zdravko, zmagala. Tudi letos so si z več kot 100 km prednosti pritekli 1. mesto. Zdravko je k rezultatu prispeval 40 krogov, kar je bilo več kot 77 km. Spet en ultra trening v sklopu priprav za Spartathlon.


REZULTATI


Tudi spremljevalna ekipa ne počiva

Člani spremljevalne ekipe tokrat nismo skrbeli za Zdravka ampak tudi pridno nabirali kilometre. V ekipi Tekaški forum - Spartathlon team se nam je pridružil Aleksander Lubej, ki bo član ekipe tudi na teku okoli Baltskega jezera na Madžarskem (212 km). Ekipno smo dosegli 9. mesto z malo več kot 200 km (Samo 77,32 km, Alja 56,06 km, Boris 44, 46 km, Aleksander 25,13 km). Glede na to, da so bile drugače ekipe večinoma 8 članske, smo z rezultatom zelo zadovoljni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar