-->

petek, 24. september 2010

KT 26, 93km

Končno uspel tudi jaz priti do računalnika da napišem par besed.
Trenutno se nahajamo na KT 26 to je 93 km kamor je Zdravko prispel nasmejan do ušes v družbi koga drugega kot Tonija s katerim gulita legendarno progo proti Šparti. Super jima gre. Tako kot je Zdravko rekel, umirjeno lovi limite in se počasi približuje svojemu zastavljenemu cilju.
Mi kot support ekipa se imamo super ter komaj čakamo, da se skupaj z Zdravkotom poveselimo in ovekovečimo trenutek pred kipom Leonidasa.
Ostalim našim gre tudi po planu. Sicer je Lojze(GTA) že tako daleč, da ga več ne srečujemo, niti njegove support ekipe ne ampak vemo, da mu gre odlično. Bogdan je Mirotu pobegnil malo naprej. Sedaj se odpravljamo proti KT 35 kjer bomo Zdravkota pripravili za noč, katera je njegova zaveznica :):).

Se pišemo :)

Lp Fifty

1 komentar:

  1. ok super! Smo se že bali , da je s štromom totalno vse končano. Po rezultatih na webu spremljamo dogajanje - kolikor dajo gor podatkov. Totalno držimo pesti in pošiljamo vse možne tai chi energije v support vsem! O sole mio, zdaj se bo pa znočilo..kaj bo Zdravko povedal , ko bo dvanajst odbilo??

    OdgovoriIzbriši